Ρόφημα με ξεχωριστή γεύση, πίνεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας κρύο ή ζεστό.
Προσφέρει μοναδική πλούσια απόλαυση και υπέροχο άρωμα σοκολάτας. Δοκιμάστε τις
εξαιρετικές συνταγές που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για τους πραγματικούς
λάτρεις της σοκολάτας. Πάντα σε συνδυασμό με βελούδινη κρέμα ειδικά στολισμένη για κάθε επιλογή σας αλλά και τα popping boba που εναρμονίζουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Bubble Chocolates Banoffee

Banoffee

Για εσάς που λατρεύετε τη σοκολάτα, με αυτή την επιλογή σας έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την εξαιρετική πανδαισία  γεύσεων που αποτελείται από λευκή σοκολάτα, βελούδινη κρέμα, απολαυστική καραμέλα και popping boba με γεύση μπανάνα.

Bubble Chocolates Blackforest

Blackforest

Πλούσια γεύση μαύρης σοκολάτας με προσθήκη shot espresso και popping boba blueberry. Ιδανικός συνδυασμός που προσφέρει μια ξεχωριστή νότα ευχαρίστησης.

Bubble Chocolates Bueno

Bueno

Απολαυστική λευκή σοκολάτα , απόλυτα  συνδυασμένη με πραλίνα Bueno και popping boba ρόδι. Γεύση μοναδική με εκπληκτική υφή.

Bubble Chocolates Cheesecake

Cheesecake

Υπέροχη βάση λευκής σοκολάτας με την διακριτική γεύση του cream cheese, λεπτή αίσθηση του μπισκότου Digestive , popping boba cherry και πάνω από την πλούσια κρέμα γλυκό κεράσι.

Bubble Chocolates Cheesecake Chocolate

Cheesecake Chocolate

Υπέροχη βάση μαύρης σοκολάτας με την διακριτική γεύση του cream cheese, λεπτή αίσθηση του μπισκότου Digestive, popping boba cherry και πάνω από την πλούσια κρέμα γλυκό κεράσι.

Bubble Chocolates Cinderella

Cinderella

Ρεσιτάλ σε ένα ρόφημα απόλαυσης. Συνδυασμός λευκής σοκολάτας με τραγανά μπισκότα και φράουλα. Ένας από τους ωραιότερους γευστικούς πειρασμούς.

Bubble Chocolates Ferrero

Ferrero

Λαχταριστή πυκνή  μαύρη σοκολάτα με προσθήκη δόσης κακάο, πραλίνα φουντουκιού άψογα συνδυασμένη με τραγανή γκοφρέτα, φουντούκι και popping boba κεράσι.

Bubble Chocolates Lollipop

Lollipop

Ξεχωριστό πάντρεμα γεύσεων με απολαυστική μαύρη σοκολάτα, γευστική πραλίνα φουντουκιού και popping boba με γεύση φράουλα.

Bubble Chocolates Pinocchio

Pinocchio

Τέλειος γευστικός συνδυασμός λευκής και μαύρης σοκολάτας με μικρή δόση cheese cake, λαχταριστό μπισκότο Red Velvet, πραλίνα φουντουκιού και popping boba βατόμουρο.

Bubble Chocolates Toffee Cream

Toffee Cream

Πεντανόστιμος συνδυασμός λευκής σοκολάτας,  παγωτού καραμέλας με την προσθήκη τραγανού  crispy και Popping boba εξωτικού mango.