Στα καταστήματά μας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ποικιλία πάνω από 20 είδη τσαγιού σε φύλλα ή σε φακελάκι. Όπως είναι ήδη γνωστό στους λάτρεις του είδους, η τείνη που περιέχεται στο τσάι σε συνδυασμό με την θειανίνη, βοηθά στην λειτουργία του εγκεφάλου και χαρίζει διαύγεια, χωρίς να ενεργεί υπερβολικά στον οργανισμό μας.

Το τσάι δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα μας, καθώς και αυξάνει τη θερμοκρασία στον οργανισμό δίνοντας του την ευκαιρία να κάψει το περιττό λίπος. Τα συμπεράσματα και η επιλογή δική σας!

Black Tea

Περιέχει το μεγαλύτερο ποσοστό καφεΐνης από όλες τις ποικιλίες τσαγιού. Το μαύρο τσάι  περιέχει ποσότητα αντιοξειδωτικών, τα οποία θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.  Μπορεί επίσης να μειώσει τα επίπεδα της «ορμόνης του στρες» (κορτιζόλης). Οι μελέτες αποδίδουν θετικές επιδράσεις ενάντια στον καρκίνο, την χοληστερίνη, την αρθρίτιδα, την κακή στοματική υγιεινή και την παχυσαρκία.

Όσο περισσότερο μαύρο τσάι πίνετε, τόσο αυξάνονται τα οφέλη του.

Green Tea

Το πράσινο τσάι προκύπτει από ελαφριά επεξεργασία των φύλλων και διαθέτει πλούσια γεύση και σχετικά μικρό ποσοστό καφεΐνης σε σχέση με τον καφέ και το μαύρο τσάι.

Το πράσινο τσάι περιέχει τα φλαβονοειδή, ουσία με αντιοξειδωτική και αντικαρκινική λειτουργία. Χάρη στις κατεχίνες που περιέχει, βοηθά σε προγράμματα ελέγχου ή απώλειας βάρους. Συμβάλλει στην αύξηση της πυκνότητας των οστών, αποδίδει θετικές επιδράσεις ενάντια στις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Berry Mix - Oolong

Loose Tea Berry Mix

Berry Mix

Ένα συναρπαστικό τσάι (χύμα) με ντελικάτο άρωμα. που η έντονη γεύση του θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις. Μια γλυκιά ικανοποιητική λύση από βότανα που σας τροφοδοτεί ενέργεια και καθαρίζει τον οργανισμό χαρίζοντας σας υγεία.. Μια κούπα τσάι είναι ότι καλύτερο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε!!!

Loose Tea Oolong

Oolong

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, δράση ενάντια σε ιούς και βακτήρια, ανακούφιση σε περιπτώσεις διαβήτη, εκζεμάτων και αλλεργιών, βοήθεια στην απώλεια βάρους. Βοηθά στον καλύτερο μεταβολισμό και την καλή χώνεψη, σπάει τα λιπίδια από τις αρτηρίες και έχει καλύτερη αντιοξειδωτική δράση από το πράσινο τσάι. Προλαμβάνει τον καρκίνο, καρδιακά επεισόδια, αρθρίτιδα, αυξάνει την πυκνότητα των οστών.